Forsiden

For at finde videren af FIFA 15, mødes top 2 fra hver pulje (i alt 32 deltagere) i en slutturnering mandag d. 22. september kl 20:00.
Turneringen foregår ved ren knock Bo1 med frit holdvalg. Vi forventer turneringen vil være færdig omkring kl 22:00.Supportere søges

Tag: job, Support

Brænder du for FIFA og for at give de danske spillere seriøse og gennemførte turneringer? Dansk FIFA Liga søger lige nu personer som har interesse i at indgå i supportfunktionen her på siden - med andre ord, personer som vil hjælpe, guide og vejlede resten af brugerne på siden.

Jobbet går ud på at besvare supporthenvendelser fra brugerne; det være sig omkring generelle spørgsmål om turneringer, udeblivelser, kampflytninger og mange andre ting. Jobbet er ulønnet, men det giver dig muligheden for at komme ind bag linjerne på Danmarks største FIFA community.

Her skal du købe FIFA 15

Som de foregående år, så har der altid været priskrig imellem forhandlerne i tiden op til udgivelsen af de nye FIFA-spil. Og 2014 er ikke undtaget. DanskFIFALiga.dk giver dig overblik over, hvor FIFA 15 er billigst!

FIFA-serien har år efter år altid ligget i toppen af solgte spil i Danmark, og det kommer det uden tvivl også til i år. Derfor er der også et stort udbud af forhandlere, og det kan nogle gange være en jungle at finde rundt i. Der er mange flere forhandlere, end der er vist i denne artikel, som sælger FIFA 15, så vi har valgt de to billigste forhandlere, som ligeledes forhandler de forskellige versioner.

ESWC Denmark – Powered by Cult Cola

Tag: ESWC, ESWC 2014, ESWC Danmark, Sports-Gaming.dk

Sports-Gaming.dk afholder, i samarbejde med Cult Cola, Fanquants.com og Komplett.dk, den danske kvalifikation til ESWC – Electronic Sports World Cup.

Sports-Gaming.dk har indgået et partnerskab med ESWC, som gør, at vi har rettighederne til at sende én dansker til den store FIFA turnering, som foregår i Paris fra d. 29. oktober til d. 2. november. For at finde denne heldige og dygtige danske FIFA spiller, vil der blive afholdt 7 online kvalifikationsturneringer (PS3 + PS4), der giver adgang til den danske finale, som spilles live d. 4. oktober i FIFA 15. Der findes to vindere i hver online turnering, og turneringerne skydes i gang d. 31. august, og de vil så køre 4 uger frem. Bemærk: Den danske deltager i Paris skal være minimum 15 år, men er du yngre end det, kan du godt deltage i turneringerne alligevel – du kan bare ikke vinde hovedpræmien.
Ud over en plads i finalen, så får de to vindere af hver turnering, også et års forbrug af Cult Cola!
Derudover vil der blive udleveret specielle spilletrøjer på finaledagen, så det vil IKKE være tilladt at spille i andre klubtrøjer – kun i den officielle ESWC Denmark – Powered by Cult trøje.

Læs mere om de online kvalifikationsturneringer

FQ-FIFA-ESWC-STRUCTURE-v1Til den eksklusive danske finale, vil der være i alt 15 pladser – de 14 findes igennem de online kvalifikationsturneringer, og den sidste finalist findes igennem vores partner Fanquants.com, som leverer online managerspil, der tager udgangspunkt i de europæiske topligaer samt Champions League og landskampe.

Læs mere omkring konkurrencen

Den danske finale

Finalen, som rummer de 15 bedste FIFA spillere, vil blive afviklet på Cults hovedkontor i Aarhus d. 4. oktober, hvor der er fede lokaler, sjove ekstrakonkurrencer, Cult Piger og en masse andre lækre ting.

Turneringen bliver streamet live, og der vil være fuldt fokus med interviews, reportager og indslag. Verdensmesteren i FIFA, August ‘Agge’ Rosenmeier kommer og kommenterer turneringen samt deler ud af sin ekspertviden.

Der vil blive spillet FIFA 15 til denne turnering
Mere info om finaledagen kommer snart.

Streaming leveres af Sports-Gaming.dk og Papproduction – sidstnævnte står også for værtsrollen og guider seerne igennem en glimrende FIFA dag.

Er der spørgsmål til de online kvalifikationsturneringer? Kontakt simon@sports-gaming.dk
Er der spørgsmål til kampagnen generelt, finalen og presserelateret materiale? Kontakt kristoffer@sports-gaming.dk