Kom godt i gang med DFL

Dansk FIFA Liga - kort fortalt

 • Dansk FIFA Liga drejer sig om online FIFA på PS4.
 • Vi afholder FIFA turneringer, som administreres via websitet DanskFIFALiga.dk
 • Kampene planlægges via et smart system på hjemmesiden.

Kom godt i gang

Som ny bruger på websiden er du ikke automatisk tilmeldt nogle turneringer.

Når du ikke er tilmeldt  vores hovedturnering, vil du se en blok i højre side af sitet med overskriften: Tilmelding.

Hvis tilmeldingen ikke er åben, vil du i samme blok have mulighed for at blive skrevet på ventelisten.

Se her en lille video guide om hvordan tilmeldingen foregår:

Hvornår skal jeg spille kampe?

Kampene i Dansk FIFA Liga bliver hver især afviklet i vores to ugentlige runder:

 • Ugens 1. runde løber fra Mandag til Onsdag, begge dage inkl.
 • Ugens 2. runde løber fra Torsdag til Lørdag, begge dage inkl.

Som nyt hold i turneringen vil du fra start have ca 1 kamp pr runde.

Når du har en kamp som skal planlægges, vil du se en blok i højre side; her kan du se en liste, med de kampe, som du kan planlægge. En kamp kan planlægges når det er din næste kamp i programmet, eller hvis der er mindre end 30 timer til runden starter: dvs. hhv. senest lørdag kl. 20.00 og tirsdag kl. 20.00.

Planlægning af kampe

Når du har mulighed for at planlægge en kamp, klikker du på kampen i blokken (højre side), eller i dit kampprogram.

På den følgende side, skal du vælge ALLE de tidspunkter, hvor du har mulighed for at spille kampen. Det sker blot ved at klikke på tidspunkterne. Du vil møde en side, der ser ud som på billedet herunder.

Dine tidspunkter bliver prioriteret, dvs. tiderne med de laveste numre, bliver vægtet højst, når kamptidspunktet skal findes. Start derfor med at klikke de tidspunkter af, hvor du helst vil spille kampen.

Når begge parter i en kamp har indsendt deres tidspunkter, sammenlignes de automatisk af vores system.

 • Har begge spillere valgt et eller flere af de samme tidspunkter, bliver kamptidspunktet fastsat udfra dem (på baggrund af begges prioriteter).
 • Bliver der ikke fundet nogle tidspunkter, som er valgt af begge spillere, så skal kampen flyttes til en anden runde. Den part som valgte færrest tider i skemaet, skal flytte kampen (se næste afsnit). Den spiller som evt. skal flytte kampen, får besked på hjemmesiden efter tiderne er valgt, eller via e-mail (hvis man valgte først).

Flytning af kampe

Hver bruger har mulighed for at flytte et antal kampe til andre runder. Det maksimale antal flytninger bestemmes udfra den totale mængde af kampe for hver bruger - helt præcist svarer antallet til 33% af det samlede antal kampe (oprundet). Dvs. med 9 kampe i alt, så er der 3 flytninger til rådighed.

De enkelte kampe kan flyttes fra kampprogrammet via kalender ikonet

Det fører dig til en side, hvor du kan vælge hvilken runde du vil flytte den til. Når den er flyttet, får modstanderen besked per e-mail.

Kampafvikling

Deltagerne skal inden første kamp, have tilføjet de øvrige modstandere, som man er kommet i gruppe med, som PSN venner. (Modstanderne må ikke slettes som PSN venner før tidligst 48 timer efter sidste kamp i turneringen er spillet)

Kampene spilles ved at deltageren der spiller på hjemmebane invitere modstanderen til en kamp via:
"On-line" -> "Online Venskabskampe"

Kampene skal opsættes på følgende måde:

 • Holdniveau: Enhver
 • Halvlegslængde: 6min
 • Styring: Alle
 • Spilhastighed: Hurtig
 • Holdtype: Online

Kan du ikke finde din modstander, så prøv evt. at logge på chatten på danskfifaliga.dk, eller skriv en besked til pågældende via hjemmesiden.

Udeblivelse

Er din modstander ikke mødt op til kampen skal du efter 5min kontakte personen via en PB (privat besked) her på siden.
Det gøres ved at trykke på din modstander i enten puljeoversigten eller dit kampprogram.

Hernæst scroller du helt ned på brugerens profil og trykker på "Send besked til denne bruger"

Har din modstander ikke svaret dig indenfor 15min, og du heller ikke på anden vis har haft kontakt, så skal du kontakte vores support.
Det skal altså ske efter 15min og senest indenfor 60min.
Det gøres via den store grønne "Kontakt Supporten"-knap som du finder øverst her på siden.

Der må KUN indsendes et resultat for kampen, hvis den er spillet.

Indsende resultat

Når din kamp af spillet, så sender du resultatet ind via et link, som dukker op i højre siden af hjemmesiden, når runden starter.

Oprykning fra oprykningsrækken

Formålet med oprykningsrækken er af sortere de mest inaktive fra inden de lukkes ind i den "rigtige" del af turneringen.
Det betyder at alle der gennemfører oprykningsrækken rykker op i den "rigtige" del af turneringen, dvs ikke smides ud pga inaktivitet.

Placeringen i puljen (og antal point ift samme placering i de andre oprykningspuljer) er afgørende for hvor man starter i den "rigtige" turnering sæsonen efter.

Turneringen fyldes altid op oppefra, dvs de 10 bedste i den forgående sæson, som har tilmeldt sig til den nye sæson, vil starte i superligaen. De næste 20 vil starte i 1. div. Og sådan fortsætter det indtil alle deltagere fra sidste sæson, som har tilmeldt den nye, de alle er placeret i puljer.

Det betyder også at vi ikke kan forudse hvor højt den bedst placeret i oprykningsrækken kommer til at starte, da det helt afhænger af hvormange i rækkerne over der gentilmelder sig.
Vi ved dog med sikkerhed at den bedst placeret i oprykningsrækken vil blive rangeret lige under den dårligst rangeret fra resten af turneringen. Fx hvis der i den forige sæson har været ned til serie 2, så vil den bedst placeret fra oprykningsrækkerne blive pladseret lige efter denne deltager. Det betyder at hvis den dårligst placeret i serie 2 starter den efterfølgende sæson i serie 1, så vil den bedst placeret fra oprykningsrækken gøre det samme.

Find yderligere information